Accommodatie

ACCOMMODATIE

Welkom in de binnen stad van Enkhuizen. In de oude gemeentehaven zullen wij aanmeren, borrelen, dineren, feesten en overnachten.

Hotels

Onderstaand vindt u diverse hotels in de binnenstad oftewel rondom de lustrum locatie. Klik op het hotel waar u interesse in heeft en contact dit hotel direct met de vermelding; 105 jaar Regenboog lustrum.

Succes en slaap lekker alvast

Port van Cleve

Tegenover lustrum locatie

Hotel restaurant die Port van Cleve is gelegen midden in het centrum van Enkhuizen. Gelegen aan de binnenhaven met uitzicht op de Drommedaris

Het pand waarin Die Port van Cleve is gevestigd is uit het begin van de 17e eeuw en is een monumentaal stadsgezicht.

Begin November 2012 is dit hotel overgenomen door Johan Meester, die naar 15 jaar in Hotel De Koepoort heeft gezeten,aan een nieuwe uitdaging toe was.

Het pand is geheel gerenoveerd, en bestaat uit een restaurant, lounge, bar, terras met uitzicht over de haven en een sfeervolle zaal.

Tevens zijn er 24 hotel kamers.Ook is er een 6 persoons lift aanwezig.

Snouck van Loosen

naast lustrum locatie

Beleef ons 4-sterren hotel in het hart van Enkhuizen
Nieuw geopend.

2021 zomer is na enkele maanden van intensieve verbouwing, in het hart van Enkhuizen, het 4-sterren Hotel Snouck van Loosen geopend.

Met 19 luxe kamers en suites, een sfeervolle ontbijtzaal, lounge met bar en fraaie receptie, is het nu al het meest bijzondere verblijf in het centrum van deze idyllische Westfriese gemeente.

Vanuit uw kamer uitzicht op één van de mooiste oude havens van Nederland, een drankje op het terras aan het water en een heerlijke wandeling door het oude centrum van Enkhuizen.

Herberg de Compagnie

om de hoek

SLAPEN BIJ DE COMPAGNIE
Het hotel heeft 8 mooie kamers in het centrum van Enkhuizen. 3 van deze kamers zijn voorzien van ligbad waarvan 2 bubbelbaden. Elke kamer beschikt over een flatscreen televisie en ruime badkamer.

Ontbijt is als u via onze eigen site inclusief en wordt aan tafel uitgeserveerd, bij check in geeft u uw gewenste ontbijt tijd aan. Dit kan op Maandag tot vrijdag tussen 7:00 en 09:30 uur en zaterdag en zondag tussen 8:00 uur en 10:00 uur.

Inchecken kan vanaf 15 uur in de middag, uitchecken is uiterlijk 10:30

AirBnB

Lokaal wonen

Vindt jouw appartement of Bed & Breakfast in Enkhuizen. 

Verblijf in een lief huisje, appartement of bed & breakfast midden in het oude stadscentrum. Zoek naar 1 met zonnige achtertuin aan een stadsgracht in een rustige buurt of kijkend op de lustrum locatie. Al het moois dat Enkhuizen biedt is wandelend te bereiken.